EN SQ TR MK

🎉🎉🎉 НАГРАДНА ИГРА 🎉🎉🎉

🎉🎉🎉 НАГРАДНА ИГРА 🎉🎉🎉 ‼️Правила на играта: 🔴LIKE на нашата Facebook страна - Mega Abba Showroom 🔴LIKE и SHARE на објавата на вашиот профил јавно (public) 🔴Во коментар на објавата напишете 3 блиски на кого би му ја подариле. 🎁🎁Ќе бидат наградени 5 среќни добитници со по 1 ролна тапета. Наградната игра трае до 20.01.2020 кога и ќе бидат јавно извлечени среќните добитници!!! https://www.facebook.com/322848051169272/posts/2661946213926099/

ABBA

Contact Us

You can contact us for every problem you have 24/7.

  • +389 70 347 014
  • info@abba.mk
  • Marks i Engels,
    Turisticka, Struga 6330
    Mega Salloni ABBA
360°View